Diabetes Insipidus Belirtileri

/
0 Comments




diabetes insipidus belirtileri


İdrar rengi genellikle vücuttaki bir problemin göstergesidir. renk bir çok şeyin önemli bir göstergesi olabilir. tıpta, çoğu zaman normalden sapma herhangi.








Prof.dr.metin Özata doktor - İstanbul endokrinoloji uzmanı endokrinoloji, tiroid ve diyabet uzmanı. İdrar rengi genellikle vücuttaki bir problemin göstergesidir. renk bir çok şeyin önemli bir göstergesi olabilir. tıpta, çoğu zaman normalden sapma herhangi. Damar sertliği vücuttaki kan damarlarının bir kısmının veya tamamının sertleşmesi sonucu, esnekliklerini keybetmesine; halk arasında damar kireçlenmesi.



















Damar sertliği vücuttaki kan damarlarının bir kısmının veya tamamının sertleşmesi sonucu, esnekliklerini keybetmesine; halk arasında damar kireçlenmesi.














Ondokuz mayıs Üniversitesi İç hastalıkları anabilim dalı endokrinoloji bilim dalı hasta eğitim formları diabetes İnsipidus (1) diabetes İnsipidus nedir?. Susama susama duygusu duyusal sinir uçlarının uyarılmasına bağlıdır ve bu uyarılmanın oluşum sürecini açıklamaya yönelik birçok varsayım. Çocuklarda anal fissür nedir? tedavisi nasıldır? Çocuklarda anal fissür nedir? belirtileri ve neden...










You may also like

Powered by Blogger.